CITIZEN - Egy bika ereje

A CITIZEN legújabb  Eco-Drive modellje nem véletlenül kapta a Bullhead nevet.

Az erő már első pillantásra sugárzik az órából a különleges IP technológiával készült fekete megjelenésnek köszönhetően.  A szuggesztív számlap a maga négy segédszámlapjával, a nem épen szokványos módon az üvegen feltűnő márkanévvel valamint  a gombok speciális elhelyezkedésével  összetéveszthetetlen külsőt ad ennek a minden tekintetben erős modellnek.
A márka védjegyévé vált Eco-Drive, fényenergiát hasznosító szerkezet szükségtelenné teszi az elemcserét, így az óra abszolút környezetbarát.

Ha Benned is egy bika ereje rejlik, akkor megtaláltad a Hozzád illő órát!

CITIZEN - Ultrakemény Super Titanium

A CITIZEN világújdonságnak számító sorozatot alkotott.
Legújabb Eco-Drive modellje Super Titaniumból készült, ami a nemesacélnál ötször keményebb, viszont annál 40%-kal könnyebb. A különleges IP technológiának köszönhető fényes felületet fokozottan karcálló zafír kristályüveggel koronázták. Az óra anyaga antiallergén, ezért fémérzékenyek is bátran viselhetik akár vízben is 10 bar nyomásig.
Az Eco-Drive szerkezet a fényenergiát hasznosítja, így nincs szükség elemcserére, vagyis az óra abszolút környezetbarát. Az innovatív külsőt a stopper chronograph szerkezet teszi teljessé, így alkotva egy minden szempontból különleges karórát.

Az új Szuper Titánium CITIZEN!

A legapróbb részletek finom kidolgozása az utóbbi évek egyik legfőbb ismérve a CITIZEN óráknak. Ezt hirdeti a legújabb Eco-Drive szerkezetes, 10 Bar-ig fokozottan vízálló, 1/5 mp-es stopper chronographos, zafír kristályüveges, Szuper Titánium modell is. Ennél a modellnél az óra tokján, koronáján és csatján egyaránt megtalálható gúlaformát öltő mikrobemarások főszerepet kaptak a végső megjelenés során. Egy ízig vérig sportosan elegáns óra! Ez a legújabb CITIZEN modell is Eco-Drive szerkezetes, tehát a fényt, mint alternatív erőforrást hasznosítja működése során! Környezetbarát és szinte gondozásmentes, hiszen nincs többé szükség használata során, az amúgy hagyományos órákat jellemző elemcserékre. Az óra tokja és tömörszemes csatja pedig antiallergén, bőrbarát Szuper Titánium, melynek felületi keménysége ötszöröse a nemes acélnak, súlya viszont 40% könnyebb!

Egy óra az elvárásod szerint

Manapság már nem elégszünk meg egy olyan órával, amely csak az időt mutatja, ezen felül számos elvárásunknak kell megfelelnie. A CITIZEN legújabb modellje megállja a helyét, hiszen a márka védjegyévé vált Eco-Drive, fényenergiát hasznosító szerkezete mellett további olyan meghatározó tulajdonsággal rendelkezik, mint a rádiójel vezérelt funkció, a napi ébresztés, a töltöttségi szint megjelenítése, az automatikus naptár vagy az óra vízállósága 10 Bar nyomásig. A tudás mellett természetesen külső megjelenésben sem utolsó, s a TICC szuper titánium tokozás, a tömör szemekből álló csat vagy a zafír kristályüveg nem csak esztétikai plusz, hanem az óra karcállóságában is fontos szerepet játszanak. És ne feledkezzünk meg a titánium további jó tulajdonságairól sem, miszerint 40% könnyebb az acélnál és antiallergén bőrbarát anyag. A rádióvezérelt technológia előnyeit pedig már négy kontinensen is élvezhetjük.

CITIZEN Eco-Drive – időtálló minőség!

Nem is olyan régen a vásárló még döntésre kényszerült:
vagy divatos lesz, vagy zöld.
  A csillogó trendek vagy a magas szintű technikai tudás és minőség igénye nem fért össze az ökológiai szempontok érvényesülésével. Mára a vásárlói szokások és az azt befolyásoló szemlélet erőteljesen megváltozott. CITIZEN legújabb abszolút környezetbarát Eco-Drive karórája, azaz fényenergiával működő 10 BAR-ig fokozottan vízálló, 1/5 másodperc stopper chronograph szerkezetes modellje a technika, technológia, ökoszemlélet zseniális kombinációja. A tervezők a fekete és sárga szín lenyűgözően trendi összhatásával és a kart lágyan körbefonó műanyagszíjjal együttesen egy hamisítatlanul sportos karórát alkottak.
És bizony nincs megállás! Hiszen az Eco-Drive elven működő óráknál megszűnnek a sorozatos elemcserék problémái, elég csak fényre helyezni. további részletek itt...

CITIZEN Lady Diamon

Egy megvalósult női álom nem más a CITIZEN órák legújabb Lady Diamond sorozatát gazdagító modellje.
Az óra tokján körbefutó nem mindennapi díszítés a nap minden órájára egy-egy drágakővel, gyémánttal ajándékozza meg az óra tulajdonosát.
Nevéhez hűen nem csupán egy óra, hanem egy igazi ékszer! A különleges hatást és exkluzív megjelenést a gyöngyház számlap és az ékszerórákra jellemző nőies, kisméretű formája még vonzóbbá varázsolja. A fény ennél modellnél is, mint az összes többi abszolút környezetbarát Eco-Drive szerkezetes CITIZEN óránál, a gyémántkövek csillogásán túl, az órát is működteti.
Lady Diamond egy megvalósult női álom!

Ti+IP SZUPER TITÁNIUM

Negyven évvel ezelőtt készítette el a CITIZEN a világ első Titánium tokozású óráját, most pedig a mindig újító és piacvezetőnek számító japán óragyár a speciális Ion Plating eljárás alkalmazásnak köszönhetően megalkotta a Szuper Titánium tokozású modelleket.
Az eredmény fantasztikus és minden eddigit felülmúl!
A szokásosan szürkés színt acélos-ezüst csillogóra sikerült változtatni,  és az amúgy is antiallergén, bőrbarát fém, felületi keménységét sikerült ötször keményebbé alakítani a nemes acélhoz képest úgy, hogy továbbra is 40%-kal könnyebb maradt annál.
Remek design és stílus, csúcstechnológia és időtálló érték.
Ezek jellemzik a CITIZEN új 10 Barig fokozottan vízálló, Eco-Drive szerkezetes, azaz fényenergiával működő zafírkristály üveges és stopper chronographos modelljét.

Lenyűgöző elegancia

A kifinomult stílus és elegancia jegyében tervezték a CITIZENlegújabb Eco-Drive szerkezetes férfi modelljét. Az esztétika és a technológia egyedülálló szintre való emelése az óra legapróbb részleteiben is domináns értékkel bír. A fényenergia hasznosítása, a fokozottan karcálló zafírkristályüveg időtálló értéket, míg az öt milliméternél laposabb kivitel lenyűgöző eleganciát kölcsönöz.

Nézze meg személyesen ezt a különleges órát szaküzleteinkben, a letisztult, de mégis különleges megjelenését és nem utolsó sorban az egyedi szerkezeti, technológiai ritkaságnak számmító "laposságát".

Ha szereti a tökéletes kiegyensúlyozott harmóniát, akkor válassza a CITIZEN férfi órák legújabb klasszikus modelljét!

Négy év sötétben

Nincs megállás! Rendületlen a fejlődés az Eco-Drive technológiát alkalmazó CITIZEN óráknál, melyek a mesterséges és a természetes fényforrást egyaránt hasznosítják. 
A legújabb csúcsmodell, a CITIZEN Evolution 5 teljesen feltöltött állapotban négyévnyi működéshez szükséges energiát képes tárolni (power save állapotban) , tehát joggal tekinthető a XXI. század inteligens órájának. Rádiójel vezérlésének köszönhetően, nap mint nap pontosítja magát az atomórától rádióhullámon sugárzott jelhez, képes a német, az amerikai és a japán adótornyok jelén kívül már a kínai vételére is.
Az ötödik generációs, titánium tokozású, zafír kristályüveges, világidő funkciós CITIZEN Super Pilot valóban egy kozmopolita az órák közt!

Skyhawk Titánium Sapphire

A 2009-es Skyhawk titán változattal bárki, bármikor ALL IN-t mond!

Miért is?
Mert ez a rádiójel vezérelt és környezetbarát, azaz fényenergiával, elemcsere nélkül működő Eco-Drive-os CITIZEN modell mindent visz.
Repülőgép műszerfalára emlékeztető számlapjáról a vörös led háttérvilágításnak köszönhetően akár sötétben is bármikor leolvasható a pontos helyi és az UTC idő, de még az óra töltöttségi szintje is. Található benne 1/100 mp.-es stopper, visszaszámláló riasztás, két egymástól független ébresztő és navigációs külső lünetta is. A Ti.C.C. antiallergén bőrbarát titánium toknak és csatnak köszönhetően könnyebb az acél változatnál és keményebb is. A Zafír üveg is a karcállóságát növeli ennek a csúcstechnológiás modellnek.
Vitathatatlan egy igazi férfi óra! Megjelenése, stílusa tudása önmagáért beszél!

CITIZEN SUPER CHRONOGRAPH

Időmérés mesterfokon! Igazi szenzációval lepte meg a CITIZEN az órakülönlegesség kedvelőket! A férfias és markáns vonalvezetésű új Eco-Drive szerkezetes, azaz fényenergiát hasznosító modell, már 1/1000 mp. pontossággal képes mérni stopper funkcióban. A mért idő tized és század másodperceit segédszámlapon analóg módon jeleníti meg! A mutatók forgási sebessége emberi szem számára szinte már követhetetlenek! Az eltelt idő mérésén kívül, 20 köridőhöz tartozó memória tárhely és átlagsebesség számláló is tartozik. Az óra szerkezetét, 20 bar-ig fokozottan vízálló, titánium Ti.C.C. antiallergén, bőrbarát óraházba helyezték, melynek súlya méretéhez mérten is, igen csekély maradt, a számlap felől pedig a fokozottan karcálló zafírkristály üveg védi.  Internetes Akciós ára.199.900.- helyett 184.900.- Ft

Öröknaptáras angol stílusban

Egy teljesen más, a többitől merészen eltérő stílusirányzat jegyei fedezhetők fel a CITIZEN legújabb Eco-Drive szerkezetes fényenergiát hasznosító modelljén.

A nemesacélból készült óraház fekete és arany együttes színkombinációja méltóságot, eleganciát kölcsönöz, mondhatni tekintélyt sugárzó angolstílust képvisel.
Az óra szögletes formájához persze remekül illeszkedik a csokoládébarna bőrszíj is, mely szavak nélkül egy új design megérkeztét hirdeti.
A számlapon a 12-es szám alatt található  egyedi "big date" teljesen automatikus naptár kialakítása, megjelenése és leolvashatósága kiemeli az órák tömegéből ezt a különleges modellt.

Lady Diamond

Az igazi stílusos férfi bármikor képes meglepni partnerét, különlegeset, újat, érzékit nyújtani neki.
Egy nem minden napi alkalomra szánt, exkluzív ajándékkal a különlegeset, képes felejthetetlenné, az érzékit, pedig szenvedéllyé változtatni.
A CITIZEN új 24 gyémántköves, zafír kristályüveges, szuperlapos modellje ezt az érzést váltja ki. Gyöngyház számlapja remekül harmonizál az aranyozott nemesacéltok és csattal, míg az óratokjába ágyazott 24 gyémántkő, egyedivé varázsolja az amúgy sem hétköznapi órakülönlegességet.

Lady Diamond a kifinomult ízlésű férfi, stílusos ajándéka!

Citizen Satellite 2014Borkutime Óraszaküzlet Köki TerminálBorkutime Óraszaküzlet WestendBorkutime Óraszaküzlet DunaplázaBorkutime Óraszaküzlet Pólus CenterBorkutime Óraszaküzlet Váci útBorkutime-Two Time Óraszaküzlet Pécs PlazaCitizen Eco_Drive